Ut på tur med den lille larven Aldrimett

Ut på tur med den lille larven Aldrimett - Eric Carle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Carle
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Ut på tur med den lille larven Aldrimett.pdf
ISBN
7245753359295

BESKRIVELSE

Ut på tur, aldri sur. Bli med ut i skogen. Kjenn på og følg de fargede sporene med fingeren din. Hvis du kikker bak klaffene, kan du finne ut hvem som gjemmer seg. Kan du finne den lille larven Aldrimett? Eric Carle er en av verdens mest elskede barnebokforfattere, og hvert eneste minutt et eller annet sted på jorden er det noen som kjøper en Eric Carle-bok. Den offisielle nettsiden www.eric-carle.com, har ca. 2 millioner treff i måneden, mens Facebook-siden har 48 000 følgere. Eric Carle er født i USA i 1929, men bodde store deler av barndommen i Tyskland, før han igjen returnerte til USA som voksen. Han studerte ved Akademie der Bildenden Künste i Stuttgart. I mange år jobbet han i reklamebransjen. Eric Carle har illustrert over 70 bøker som har oppnådd et samlet salg på over 130 millioner bøker.

Kjenn på og følg de fargede sporene med fingeren din. Hvis du kikker bak klaffene, kan du finne ut hvem som gjemmer seg.

Kan du finne den lille larven Aldrimett? Eric Carle er en av verdens mest elskede barnebokforfattere, og hvert eneste minutt et … LES MER eller Ut på tur, aldri sur. Bli med ut i skogen.

RELATERTE BØKER