Marco-effekten

Marco-effekten - Jussi Adler-Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Marco-effekten.pdf
ISBN
4219376677842

BESKRIVELSE

Prisbelønte og internasjonale bestselgere. Her er den nye boken i serien om Avdeling Q med populære Carl Mørck, Assad og Rose.Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham.I Avdeling Q virvles Carl, Assad og Rose inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen.Les utdrag fra boka

After learning that Marco may have invaluable information, Commissioner Mjork is determined to find and rescue him. Marco effekten er en dansk krimiroman fra 2012, skrevet af Jussi Adler-Olsen og udgivet på Politikens Forlag. Det er 5.

Adler-Olsen har vært forlegger, administrerende direktør i Semic Interpresse A/S og redaktør for ukebladet TV Guiden.Han har utgitt sakprosa, manus til tegneserier og flere romaner. I 1985 utga han Danmarks første tegneserieleksikon. Kjøp Marco-effekten fra Tanum Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola.

RELATERTE BØKER