Hundedagar ; ID : skådespel

Hundedagar ; ID : skådespel - Stig Amdam | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Amdam
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Hundedagar ; ID : skådespel.pdf
ISBN
4957853842940

BESKRIVELSE

HUNDEDAGAR Den unge mannen Jon bur i lag med sine foreldre på garden Storvik. Men Jon vil ikkje lenger leve som han gjer. Han vil styre sitt eige liv. Det fører til ein konfrontasjon med foreldra og ein maktkamp med dramatisk utfall. ID Det handlar om fire unge menneske som alle lever i eit slags limbo. Sterke band held dei fast i eit liv dei ikkje vil leve. Gjennom ein vev av situasjonar fylgjer vi kampen deira for å bli den dei vil vere. Skodespelet HUNDEDAGAR ble uroppført på Teatret Vårt i Molde i 1999. ID ble uroppført og regissert av forfattaren sjølv på Scene Usf i Bergen i 2004. STIG AMDAM (f. 1961) gjekk ut frå skode.spelarlina ved Statens Teaterhøgskule i 1983. Han har hatt roller ved Nationaltheatret, Fjernsynsteatret, Hålogaland Teater og har medverka i fleire tv- og filmproduksjonar. Frå 1989 har han vore ved Den Nationale Scene i Bergen. Han debuterte som dramatikar i 1999 med Hundedagar på Teatret Vårt i Molde. I 2004 regisserte han sitt eige stykke Id på Scene Usf i Bergen. Ras hadde premiere i februar 2006 på Den Nationale Scene.

Denne boken er skrevet av forfatteren Kirsten Kolstad Kvalø Kirsten Kolstad Kvalø 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Les Vikingene på Brunlaneset boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Les Samlede dikt boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Johan Falkberget.

RELATERTE BØKER