Læreren som matematikkstudent

Læreren som matematikkstudent - Linda G. Opheim, Anita M. Simensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda G. Opheim, Anita M. Simensen
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Læreren som matematikkstudent.pdf
ISBN
2927540753033

BESKRIVELSE

Læreren som matematikkstudent gir praktiske tips og råd til deg som studerer matematikk i lærerutdanningen, enten gjennom Kompetanse for kvalitet, eller som ordinær lærerstudent.Dersom du er usikker på hvordan matematikk er som fag, eller du lurer på hvor du kan finne matematikkdidaktiske ressurser, vil forfatterne vise deg gode arbeidsmåter og ressurser som kan brukes i studiet. Ulike digitale verktøy vil også bli presentert. Gjennom å lese denne boka, vil du få en innføring i hva det vil si å være student i matematikkdidaktikk. Boka fremhever også viktigheten av kunnskapen du har med deg inn i studiet, som for eksempel lang erfaring fra arbeid i skolen. Denne boka er en håndbok og gir studentene et solid grunnlag for å få maksimalt utbytte av matematikkstudiet.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! Målrettet samtale gir læreren et rammeverk for å planlegge, strukturere og gjennomføre meningsfulle matematiske samtaler som beriker og utvider elevenes læring. Ifølge forfatterne, Kazemi og Hintz, er det avgjørende å først sette et klart mål for samtalen, for deretter å forstå hvordan man skal strukturere og legge opp samtalen for å nå dette målet. Som matematikkstudent, med skoleverket som mulig framtidig arbeidsplass, ser jeg med uro på den kvantitative holdningen mange har til IKT i skolen.

Det har blitt et mål i seg selv å bruke mest mulig IKT. PC skal inn i alle fag.

RELATERTE BØKER