Natt

Natt - Bernard Minier | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Natt.pdf
ISBN
7334133255236

BESKRIVELSE

En mørk og gripende reise til nattens ende. En kriminalroman du ikke legger fra deg.Det er natt og storm i Nordsjøen. Helikopteret som frakter kriminalbetjent Kirsten Nygaard til oljeplattformen, ristes av de harde vindkastene. Den norske betjenten etterforsker mordet på en av offshorebasens teknikere.Under oppropet om bord mangler én mann. I kahytten hans oppdager Kirsten Nygaard en bunke fotografier og noen dager senere har disse bildene brakt henne til Frankrike og Martin Servaz.Den savnede heter Julian Hirtmann, en seriemorder Servaz har jaktet i en årrekke og det underlige er at Servaz selv er avbildet på flere av fotografiene man har funnet. Det kan se ut som om noen følger etter ham. Så viser den norske kriminalinspektøren han et fotografi av en ung gutt. Bakpå står navnet GUSTAV. Fra nå av er de to etterforskerne innblandet i en katt og mus-jakt, der ingen vet hvem som vil seire.«Den franske suksessforfatteren har lagt plottet til en stormfylt oljeplattform i Norge i denne dystre pageturneren ...» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)

Gratis norsk synonymordbok på nett. i natt natt til i dag; natt til i morgon natt til i dag; natt til i morgon // del av døgnet da det er mørkt. førnatt førnatt / gårnatt gårnatt / jernnatt jernnatt / uvêrsnatt uvêrsnatt / klokka 3 i natt klokka 3 i natt / dei er så ulike som natt og dag dei er så ulike som natt og dag / seie god natt seie god natt / ei natta, ... Stille natt hellige natt har bidratt med tett på 12 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet.

Disse sangene er nå samlet i boka «God natt, min skatt», som innehar sangtekstene og nydelige illustrasjoner ved Bjørg Thorhallsdottir. Dette skjedde i natt 13. mai.

RELATERTE BØKER