Nullpunkt

Nullpunkt - Jørn Lier Horst, Thomas Enger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst, Thomas Enger
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Nullpunkt.pdf
ISBN
3484449575692

BESKRIVELSE

Oslo 2018. Den tidligere langdistansedronningen Sonja Nordstrøm dukker aldri opp til lanseringen av sin omstridte selvbiografi EVIG ENER. Og da kjendisbloggeren Emma Ramm (24) oppsøker Nordstrøms ulåste hjem senere samme dag, finner hun spor etter basketak. Et startnummer, et 1-tall, er festet til Nordstrøms fjernsyn. Politiførstebetjent Alexander Blix (45) sliter fortsatt med ettervirkninger av en gisselsituasjon 19 år tidligere, der han skjøt og drepte faren til en fem år gammel jente. Han får jobben med å lede etterforskningen av forsvinningsmysteriet. Spor etter Nordstrøm dukker opp på ulike steder og til tidspunkt som virker å være del av en nøye uttenkt plan. Omstendighetene tvinger Emma og Blix til å begynne å samarbeide. På hver sine måter forsøker de å avsløre og stoppe en metodisk og nådeløs drapsmann med en åpenbar appetitt på dramatikk. Han ønsker oppmerksomhet. Og han har bare så vidt satt i gang spillet ...

Og da kjendisbloggeren Emma Ramm (24) oppsøker Nordstrøms ulåste hjem senere samme dag, finner hun spor etter basketak. «Nullpunkt» er første utgivelse på Jørn Lier Horsts omdiskuterte Capitana forlag. Der har han fått med seg med seg krimkollega Thomas Enger, ... Kjøp Nullpunkt fra Tanum Oslo 2018.

Et nullpunkt til en funksjon f er løsningen av likningen f (x) = 0. Et nullpunkt er altså x-verdien til et skjæringspunkt mellom grafen og x-aksen. «Nullpunkt» er første bok ut i det som kan bli en ny, storselgende krimserie.

RELATERTE BØKER