Svermen

Svermen - Anders Malm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Malm
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Svermen.pdf
ISBN
1298963980310

BESKRIVELSE

Fire unge gutter, ABC og D, motsetter seg å leve som enkeltpersoner og søker i stedet en ny eksistensform: svermen. Ved hjelp av en streng æreskodeks basert på hjemmesnekrede algoritmer forsøker de å kvitte seg med individets åk og tidens krav til eksepsjonalitet. Da de finner en samling etterlatte designerklær som har tilhørt den ene guttens mor, vikler foreldregenerasjonens individdyrkelse seg inn i guttenes kollektive prosjekt.

Etter "svermingen" blir dronene kastet ut av bikuben ... Blant svermen av fagarbeidere på den store byggeplassen til utbyggingen av sykehuset i Tønsberg, finnes POB-lærlingen Arvin Hatami (18) og… Jacob Grey Svermen Etter at Kra overlistet Spinnemannen, er Blackstone endelig fri fra ondskapen som har plaget byen. Men så dukker Fluenes mor opp, og vold og... Geithams (Vespa crabro) eller europeisk geithams er en art i familien stikkeveps og tilhører en slekt med ganske store veps.

EAN 9788203208966 Opptrer svermen på et bestemt tidspunkt hvert år, er meteoroidene fordelt utover i banen. Dersom de opptrer med flere års mellomrom, er de konsentrert i et større eller mindre område.

RELATERTE BØKER