Vomtenker

Vomtenker - Ole Robert Sunde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Robert Sunde
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Vomtenker.pdf
ISBN
2993473035933

BESKRIVELSE

«En rikere demonstrasjon av bevissthetens beskaffenhet, skal du leite lenge etter.» Vårt Land.Den raske, følelsesstyrte innskytelsen og den grundige refleksjonen ledsager hverandre i Ole Robert Sundes observerende og grublende omgang med omgivelsenes ofte svært prosaiske og uanselige fenomener. Fuglesang, trafikkstøy, blomster i veikanten, lyden av vann som drypper fra et åreblad, lukten etter en regnskur kan sette i gang både strømmer av personlige minner og tanker om tilværelsens mangfold og gåtefullhet. Sundes blikk faller på stort og smått med samme nysgjerrige interesse, og tankene hans følger de underligste krokveier til nye innsikter.Vomtenker er en femte, frittstående bok i serien som ble innledet med kortprosasamlingen All verdens småting i 1996.Om boken:«Gjennom Penelope er syk og Jeg føler meg uvel, har Sunde beskrevet åssen verden lukka seg. Med Vomtenker prøver han å gjøre den rommelig igjen. Det er frydefullt å være med på veien.»Erlend Berge, Vårt Land

Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Fiction spring 2020. Good Art About Men Ellen Emmerentze Jervell It's New Year's Eve and in Tromsø, Magnus Madsen is celebrating his last night as a reckless man.

Den raske, følelsesstyrte innskytelsen og den grundige refleksjonen ledsager hverandre i Ole Robert Sundes observerende og grublende omgang med omgivelsenes ofte svært prosaiske og uanselige fenomener. Kjøp dine ebøker hos EBOK.NO! Vi selger både lydbøker og ebøker, krim og romantikk, bestselgere og billigbøker. Les og lytt til bøkene i våre apper for iPad, iPhone og Android eller les på Kindle. Ny samling kortprosa fra Ole Ole Robert Sunde.

RELATERTE BØKER