Jenta som sluttet å snakke

Jenta som sluttet å snakke - Trude Teige | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Jenta som sluttet å snakke.pdf
ISBN
4947243249745

BESKRIVELSE

En kvinne blir funnet drept i sin egen stue i den idylliske kystbygda Losvika. Hun sitter i en stol vedvinduet med utsikt til alle som kommer og drar. Hun er sminket og kledd i en lang, sort silkekjole.Kvinnen er datteren til en predikant som ble drept i samme hus et år tidligere. Drapet er ikke oppklart,og folk i bygda frykter at det går en drapsmann løs blant dem.Journalisten Kajsa Coren begynner å grave i drapsofferets fortid. Folk omtaler kvinnen som ensom og annerledes. Hun hadde nesten ingen kontakt med andre mennesker, og hun snakket aldri. Kajsa skjønner at kvinnen tilbrakte dagene foran vinduet, og at hun visste mye om mange.Da en ung jente forsvinner, øker folks frykt i takt med stormen som er på vei inn fra havet.

Hun sitter i en stol ved vinduet med utsikt til alle som kommer og går. Hun er sminket og kledd i en lang, sort silkekjole. Jenta som sluttet å snakke book.

Hun er en Norsk forfatter og reporter for den Norske TV-kanalen TV 2, hvor hun jobbet fra 1992 til 2014. Jenta som sluttet å snakke er en veldig spennende og godt skrevet kriminalroman. Trude Teige er dyktig på mange områder: Hun skriver godt, klarer å holde et godt driv i boka.

RELATERTE BØKER