Lasting av hest på henger

Lasting av hest på henger - Kelly Marks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kelly Marks
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Lasting av hest på henger.pdf
ISBN
5981868662343

BESKRIVELSE

Å leie/lede en uvillig hest, samt å laste en uvillig hest på henger, er to av de vanligste problemene hesteeiere møter. I denne boka deler Kelly Marks sine vellykkede metoder med deg og hjelper deg til å løse nettopp disse problemene. Metodene hennes er basert på vennlighet og grunnleggende hestepsykologi. Dette er en av fire bøker Kelly Marks har skrevet i denne serien. De andre er "Å skape sterke bånd til hesten", "Temming av den urørte hesten" og "Å gjøre det lett å få tak i hesten". Om arbeidet hennes sier Monty Roberts: "Jeg kunne ikke anbefale noen bedre lærer i mine metoder i hele verden enn Kelly Marks".

Både fordi en henger kan være det skumleste hesten vet, men også fordi det kreves mye av mennesket i en hengertreningssituasjon. Lasting av hest på henger. Av Kelly Marks.

Kjøp . Har du hest og vurderer å la den gå ute hele eller deler av året? Her finner du den informasjonen du trenger! Hester som går på, men raser ut øyeblikkelig.

RELATERTE BØKER