Planterevolusjonen

Planterevolusjonen - Stefano Mancuso | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefano Mancuso
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Planterevolusjonen.pdf
ISBN
8107672496907

BESKRIVELSE

Er planter bedre problemløsere enn mennesker? Stefano Mancuso mener det, og i Planterevolusjonen gir han en overbevisende vitenskapelig begrunnelse.Planter utgjør 80 prosent av alt levende på jorden, og likevel er det så lett å glemme at disse små, unnselige organismene ikke bare er ansvarlig for livsviktig oksygen, men også for mye vi tar for gitt i vårt moderne liv: medisin, mat og fossilt brennstoff.Stefano Mancuso, en av verdens ledende forskere på plantenes nevrobiologi, viser i denne boken plantenes overraskende evne til innovasjon, til å huske og å lære, og dermed vise oss kreative løsninger på de mest presserende teknologiske og økologiske problemer vi står overfor i dag. Til tross for at planter verken har hjerne eller et sentralnervesystem, «leser» de i enda større grad enn dyr sine omgivelser. De utforsker effektivt og reagerer raskt på mulige ytre farer, og takket være deres desentraliserte kommandolinjer er de i stand til å huske tidligere farlige situasjoner og tilpasse seg nye omstendigheter.

The New Yorker utpekte han som en «world changer» (desember 2013), og La Repubblica mener han er en av 20 personer som vil forandre livet vårt. Forfatter: Mancuso, Stefano; Tittel: Planterevolusjonen: svaret på framtidens utfordringer ligger hos plantene; Medansvarlig: Gjerpe, Kristin; Språk: Språk: Norsk ... Planterevolusjonen svaret på framtidens utfordringer ligger hos plantene Mancuso, Stefano. Innbundet.

-Ingen kan måle seg med plantene når det gjelder stabilitet og innovasjon. Deres måte å fungere på er en anvendbar modell og et alternativ å regne med, spesielt i en tid der evnen til å forandre seg og å finne innovative løsninger er en forutsetning for fremgang, sier Mancuso. Planterevolusjonen.

RELATERTE BØKER