Sukkerkok i hodet

Sukkerkok i hodet - Berit Nordstrand | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Nordstrand
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Sukkerkok i hodet.pdf
ISBN
8523804395926

BESKRIVELSE

Det skulle være en morsom tivolitur, men dagen ender i kaos. I Sukkerkok i hodet møter vi de tre vennene Erle, en modig, rød blodcelle, Luke, en ivrig, hvit blodcelle og Perle, en utålmodig fettcelle. På sin ferd gjennom kroppen oppdager de at kroppen har spist feil mat. Heldigvis kan de redde dagen og gi kroppen maten den trenger for å vinne verdens tøffeste tøykrokodille. Sukkerkok i hodet er en underholdende historie hvor handlingen skjer inne i kroppen, og hovedpersonene er kroppens celler. Boken gir små og store svaret på hvorfor sunn mat er viktig, også på dager fylt av fest og moro. Boken inneholder også gode kostholdsråd og inspirerende oppskrifter på hverdagsmat som holder konsentrasjonen og humøret oppe. Lege, forfatter og seksbarnsmor Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle små matgrep som gir stor effekt. Gjennom 23 år har hun fordypet seg i medisinsk litteratur om kosthold som ledd i behandling. Sukkerkok i hodet er basert på historier Nordstrand har fortalt pasienter og egne barn for å forklare sammenhengen mellom mat og trivsel. Nordstrand er forfatteren bak suksessene Mat med mer, Mat til sinns og 12 uker. Sukkerkok i hodet er hennes første barnebok.Se utdrag fra boken:

Fra ... Hennes første barnebok, Sukkerkok i hodet, kom ut i 2014. Boken ble nylig anmeldt i Tidsskrift for Den norske legeforening.

Layouten er delikat, og oppskriftene er morsomme. Sukkerkok i hodet: en fortelling om hvordan maten vi spiser kan få en helt fin dag til å bli skikkelig teit Huskelisten er tom Dra og slipp hit for å legge til tittel Sukkerkok i hodet Individuelt pensum - Sukkerkok i hodet (siljee93) - Blogg.no. Sukkerkok i hodet Slanketipsene som hjelper deg å holde nyttårsforsettene - Trening.no.

RELATERTE BØKER