Tussetroll og Tingeling

Tussetroll og Tingeling - Greta Engh | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greta Engh
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Tussetroll og Tingeling.pdf
ISBN
6535412543557

BESKRIVELSE

Alle som har eller har hatt katt, vet at det er katten som eier oss, ikke omvendt. Denne boka har morsomme historier fra hverdagen til den eventyrlystne, gylne perserkatten Tussetroll og hans gøyale, svartpelsete hussøster Tingeling, av rasen Scottish Fold. Her er historier om de to fra de var små kattunger til nå, krydret med nyttige og morsomme kattefakta. Dette er også historien om hvordan disse to har blitt kjendiser verden over, og de har underholdt en følgerskare på 350 000 på Instagram siden 2015. Folk fra nær og fjern spør om å få komme og hilse på Tussetroll og Tingeling. Dette er to katter med mye, dog helt forskjellige personligheter og det er aldri en kjedelig dag med disse to sjarmtrollene.

26.08.2019 i Wendy & Peter Pan - Jeg skal jo være verdens mest bedårende superhelt, stråler Kim Fairchild som spiller en litt annen Tingeling enn vi kanskje er vant til. Sammenlignet med Kims kule og smarte Tingeling er Disneys fe bare en liten fjert. termoser og vannflasker med eget motiv & tekst; kakebilder og gaver til dÅp.

Kjøp Tingeling med Strass Barn Karnev... fra 349 kr.

RELATERTE BØKER