Den gamle retorikken

Den gamle retorikken - Roland Barthes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roland Barthes
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Den gamle retorikken.pdf
ISBN
6017664112177

BESKRIVELSE

Denne lille håndboken henvender seg til alle som vil vite noe om retorikkens vesen og historie. Boken gir en enestående innføring i talekunstens systematikk, og er samtidig gjennomsyret av en kritisk refleksjon over språkets makt. Punkt for punkt går Barthes gjennom retorikkens dynamiske og detaljerte klassifiseringer - og konkluderer med at om vi i dag ikke lenger kan støtte oss til et fast retorisk system, så er det nødvendig å kjenne dets historie, for verden er fremdeles "utrolig full av gammel retorikk". Roland Barthes (1915-1980) er en av det tyvende århundres betydeligste europeiske tenkere og essayister.

86-82 f.Kr.), som fejlagtigt blev tilskrevet Cicero, og som spejler hele den hellenistiske retorik. Hovedværkerne er Ciceros De Oratore , "Om taleren" (55 f.Kr.), og Orator (skrevet sidst på året 46 f.Kr.), der indeholder den første indgående analyse af rytmen i latinsk kunstprosa. 2.6 Den romerske retorikken ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788243004740 Søkeresultater for Den gamle retorikken - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Pris: 215,-. innbundet, 2009.

RELATERTE BØKER