Frostens rike

Frostens rike - Bjørn Vassnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Vassnes
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Frostens rike.pdf
ISBN
8045955490328

BESKRIVELSE

Kryosfæren er betegnelsen på de delene av jordene der det er frossent vann, som snø, is eller permafrost. Dette er en verden de fleste kjenner mest på avstand, kanskje med unntak av oss nordmenn og noen andre nordboere. Men også vi ser mindre og mindre til den, fordi den skrumper. Vassnes leverer en fascinerende vandring i klimaforskning, biologi, kulturhistorie og arkeologi. Enten man lever i den eller ikke påvirker frostens rike alt liv på jorden.

Dette er en verden de fleste kjenner mest på avstand, kanskje med unntak av oss nordmenn og noen andre nordboere. Kjøp Frostens rike fra Norske serier Kryosfæren er betegnelsen på de delene av jordene der det er frossent vann, som snø, is eller permafrost. Dette er en verden de fleste kjenner mest på avstand, kanskje med unntak av oss nordmenn og noen andre nordboere. Frostens rike (Heftet) av forfatter Ida S.

Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO. Bjørn Vassnes: Frostens rike - Kryosfæren og livet. Boklansering: Kryosfæren er betegnelsen på de delene av jordene der det er frossent vann, som snø, is eller permafrost.

RELATERTE BØKER