Guide til Norges fugleliv

Guide til Norges fugleliv - Bjørn Olav Tveit | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Tveit
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Guide til Norges fugleliv.pdf
ISBN
8501249789369

BESKRIVELSE

Denne populære fugleboka ble raskt utsolgt i første utgave. Nå foreligger en helt ny, oppdatert utgave i større format, nye kart og med praktisk fleksibind! Denne reisehåndboka forteller deg det andre fuglebøker ikke gjør, nemlig HVOR og HVORDAN du finner alle Norges fugler! Den er delt inn i de nye fylkene og beskriver alle de viktigste fuglelokalitetene i Norge, totalt ca. 350 steder. Den forteller hvilke fugler du kan vente å se der, når du bør besøke lokaliteten, når det evt. er ferdselsforbud, og ikke minst: Detaljerte veibeskrivelser og skreddersydde kart som gjør deg i stand til å finne fram på egenhånd! Boken er gjennomillustrert i farger med flotte bilder fra lokalitetene og artene du kan håpe å finne. Beskrivelse av hvordan du går fram for å finne de vanskeligste artene, som jerpe, konglebit og lappugle. Register med over 2500 stedsnavn.

Guide til Norges fugleliv Kr. 498 ,- Om Guide til Norges fugleliv.

Som guide kan du vise turistene rundt i buss, i båt, til fots eller med sykkel. En guide har ofte mer spesialkunnskap om et sted enn en reiseleder, som hovedsakelig følger turistene rundt på forskjellige steder.

RELATERTE BØKER