Idrettens mentale treningslære

Idrettens mentale treningslære - Anne Marte Pensgård, Even Hollingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marte Pensgård, Even Hollingen
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Idrettens mentale treningslære.pdf
ISBN
9331506493301

BESKRIVELSE

La deg inspirere! Det har skjedd en stor utvikling innenfor idretten de siste årene, og fokuset på mental trening har stadig økt. Det er etter hvert naturlig blant idrettsutøvere å snakke om avspenningstrening, fokus og betydningen av riktig målsetting. Visualisering er også et verktøy mange utøvere har begynt å ta systematisk i bruk, og stressmestring er noe både trenere og utøvere er opptatt av. Det har derfor skjedd mye siden første gang vi gav ut boken Idrettens mentale treningslære, og det er oppmuntrende. Nye generasjoner utøvere vil etter all sannsynlighet være bedre forberedtmentalt enn mange var før dem. Det positive er at mental trening også er nyttig langt utenfor idrettsarenaen. Derfor er dette god investering av tid!I denne reviderte utgaven har vi inkludert nye eksempler og teoretiske forklaringsmodeller som har kommet til i den senere tid. Det er spesielt innenfor feltene visualsering og konsentrasjon det er kommet ny innsikt som det er viktig å merke seg. Boken retter seg både mot utøvere og trenere som ønsker å utvikle sine mentale ferdigheter. Vi håper du lar deg inspirere. God lesning og god trening!Boken er en samarbeidsutgivelse med Olympiatoppen.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Kjøp Idrettens mentale treningslære fra Bokklubber La deg inspirere! Det har skjedd en stor utvikling innenfor idretten de siste årene, og fokuset på mental trening har stadig økt.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Brage Talesyntese. Hør utdrag Fra ... Idrettens mentale treningslære av Anne Marte Pensgård , Even Hollingen heftet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788205342460.

RELATERTE BØKER