Krigens døtre

Krigens døtre - Kari Fure | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Fure
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Krigens døtre.pdf
ISBN
6611907930316

BESKRIVELSE

Krig tvinger kvinner til å finne styrke de ikke visste at de hadde. Men krig gjør også kvinner svært sårbare. I "Krigens døtre" forteller kvinner fra Syria og Irak om livene sine i år med krig og konflikt. Vi møter barnebruder, IS-overlevende og ofre for familievold. Leseren blir kjent med gründeren som starter butikk i flyktningleiren, og moren som triller datteren på sykkel over grensen fra Russland. Her er visjonære kvinneforkjempere, modige nonner og omsorgsfulle frisører. For skjønnhetssalongene må ikke undervurderes. De er frisoner der ingen menn har adgang.

Det er feil. Det er et levende regelverk som er utviklet sammen med militære for å anvendes i praksis, på slagmarken.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252004649 I Krigens døtre forteller kvinner fra Syria og Irak om livene sine i år med krig og konflikt. Vi møter barnebruder, IS-overlevende og ofre for familievold.

RELATERTE BØKER