Oppgaver i arbeidsrett

Oppgaver i arbeidsrett - Gerd Engelsrud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Engelsrud
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Oppgaver i arbeidsrett.pdf
ISBN
6626208801526

BESKRIVELSE

Oppgaver i arbeidsrett er et praktisk hjelpemiddel for å lære arbeidsrett. Boken er oversiktlig og lett å finne frem i. Blant annet løfter forfatteren frem sentrale elementer ved hjelp av margkommentarer.Oppgaveboken er inndelt etter de samme temaene som boken Styring og vern. Arbeidsrett i offentlig sektor, men kan selvfølgelig brukes i tilknytning til andre teoretiske fremstillinger av arbeidsrett.I del 1 gir forfatteren noen generelle råd om det å skrive oppgaver, og hun kommenterer en konkret høyesterettsdom for å illustrere hvordan et juridisk resonnement skal bygges opp.Del 2 inneholder praktiske oppgaver knyttet til ulike deltemaer som ansettelse, diskriminering, lønn, ferie, oppsigelse, avskjed etc. Hvert deltema avsluttes med kontrollspørsmål.Del 3 inneholder eksamensoppgaver. De er basert på eksamensoppgaver knyttet til videreutdanning i Personalledelse (10 Studiepoeng ved HiOA) og eksamensoppgaver knyttet til bachelorstudiet i Administrasjon og ledelse (15 studiepoeng ved HiOA).Løsningsforslag til alle de praktiske oppgavene i del 2 og alle eksamensoppgavene i del 3 finnes under fanen "Tilleggsmateriell".Oppgaver i arbeidsrett er beregnet på de som studerer arbeidsrett ved høyskoler og universiteter og på ledere, personalmedarbeidere, fagforeningsrepresentanter og andre som ønsker å lære mer arbeidsrett.

utgave, utgitt november 2013. Oppgaver i arbeidsrett er et praktisk hjelpemiddel for å lære arbeidsrett. Boken er oversiktlig og lett å finne frem i.

Oppgaver i arbeidsrett: Denne inneholder et par oppgaver fra Arbeidsrett fra Rettslære boken vg1.(brun utgave) med korrekt fasit. Oppgave 5.17 5.21 5.25 5.27 Det er viktig å merke seg at arbeidsgiver har en viss rett til å be deg utføre andre oppgaver enn de som er angitt i arbeidsavtalen.

RELATERTE BØKER