Hallo, verden; hvordan være menneske i en verden styrt av datamaskiner

Hallo, verden; hvordan være menneske i en verden styrt av datamaskiner - Hannah Fry | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hannah Fry
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Hallo, verden; hvordan være menneske i en verden styrt av datamaskiner.pdf
ISBN
1780297083693

BESKRIVELSE

Hannah Fry tar oss med på en rundtur på godt og på vondt i algoritmenes verden, den verden vi faktisk lever i. I Hallo, verden viser hun oss algoritmenes indre verden, viser frem makten de har, og spør om de virkelig er en forbedring for menneskene de erstatter.Tenk om du ble anklaget for en forbrytelse, hvem ville du skulle avgjort dommen din - en matematisk konsistent algoritme som ikke er i stand til å føle empati eller en medfølende menneskelig dommer som kan skille galt fra rett? Hva om du vil kjøpe en førerløs bil og må velge mellom en som er programmert for å redde så mange liv som mulig og en annen som prioriterer livene til sine passasjerer?Dette er bare noen av dilemmaene vi begynner å møte når vi nærmer oss algoritmealderen, et samfunn der maskinene styrer. Allerede nå forteller algoritmene oss hva vi skal se på TV og internett, hvor vi skal gå i byene, og mye mer. Men når vi blir avhengige av algoritmer for å ta store, viktige avgjørelser - innen rettsvesen, helsevesen, transport og finans - reises de store spørsmålene om hvordan vi vil at verden skal se ut.

... dem? Hva slags fremtid ønsker vi? Du blir beskyldt for en forbrytelse.

pris: 379,-Spar: 47,-Kan leses i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android, iBooks, på Kindle Undertittel hvordan være menneske i en verden styrt av ... "Hallo, verden - hvordan være menneske i en verden styrt av datamaskiner" av Hannah Fry - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kjøp Hallo, verden.

RELATERTE BØKER