Blø meg sakte ut

Blø meg sakte ut - Endre Tveit | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Tveit
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Blø meg sakte ut.pdf
ISBN
3261322197891

BESKRIVELSE

Einsemd i mørker og lys. «Blø meg sakte ut» fortel om eit eg som ikkje lenger kjenner seg i kontakt med verda rundt seg. Faren døydde nyleg, og mora har gått inn i ein sorgprosess som kjennest kvelande og framand. Forteljaren grundar over kjenslene rundt tapet og søkjer nærleik i nye stader og nye ting for å erstatte den manglande morsfiguren. Byen står som ramme rundt forteljinga, som noko både kjend og ukjend. Samlinga rører ved emne som depresjon, angst, framandgjering og avmakt, men rettar òg blikket mot empati, menneskeleggjering og ein liten kjerne av von.

Faren er gått vekk, og mora har gått inn i ein sorgprosess som kjennest kvelande og framand. Forteljaren grundar over kjenslene rundt tapet og søkjer nærleik på nye måtar for å erstatta den manglande morsfiguren. Mer informasjon om Blø meg sakte ut; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Kragerø for å kunne reservere denne tittelen.

Sakte, men sikkert, begynner det å gå opp for meg. Detta funker! Vi skal (høyst sannsynlig) bli foreldre! Vi gleder oss stort! Snakker allerede om permisjonstid og vi ser frem til å være hjemme begge to.

RELATERTE BØKER