Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider

Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider - Morten A. Strøksnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten A. Strøksnes
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider.pdf
ISBN
5898669652266

BESKRIVELSE

To menn i en liten båt. Et monster i havdypet under dem. Det er utgangspunktet for "Havboka". Fra den lille øya Skrova i Lofoten undersøkes havet gjennom historie, fortellinger, vitenskap, poesi og mytologi. Hav er opphav, og rommer de utroligste livsformer. For forfatteren blir havet en rik kilde til forundring, nye innsikter og salte eventyr.BRAGEPRISEN 2015KRITIKERPRISEN 2015

Det er utgangspunktet for "Havboka". Fra den lille ... Kjøp Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider fra Bokklubber To menn i en liten båt.

Hav er opphav, og rommer de utroligste livsformer. For forfatteren blir havet en rik kilde til ... Havboka, eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider.

RELATERTE BØKER