Jødehat

Jødehat - Trond Berg Eriksen, Håkon Harket, Einhart Lorenz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Berg Eriksen, Håkon Harket, Einhart Lorenz
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Jødehat.pdf
ISBN
8265319574375

BESKRIVELSE

Antisemittismens historie er lang og brutal og kulminerte med nazistenes industrielle utryddelse av seks millioner jøder. Etter Hitler var antisemittismen tabubelagt i Europa, men den forsvant ikke ut av historien. Jødehatet har igjen blusset opp i en rekke miljøer i mange land.Boken er en bredt anlagt framstilling av jødehatets historie fra antikken og kristendommens begynnelse, gjennom middelalderen og opplysningstiden, rasebiologiens tidsalder, Holocaust og frem til dagens nye antisemittisme. Forfatterne søker etter årsakene, og belyser de mange utbruddene i deres historiske sammenheng.Jødehat er den første omfattende fremstillingen av antisemittismens historie på norsk. Den er sentral lesning for alle som interesserer seg for hvordan fordommer, diskriminering, forfølgelse og hat mot fremmede kulturer og religioner kan få katastrofale følger for uskyldige mennesker.

Den er sentral lesning for alle som interesserer seg for hvordan fordommer, diskriminering, forfølgelse og hat mot fremmede kulturer og religioner kan få katastrofale følger for uskyldige mennesker. Det er høyst betimelig å spørre om ikke den norske ­regjering og Stortinget snart tar inn over seg hva BDS-bevegelsen egentlig står for og begynner arbeidet med å forby denne type aktiviteter også i vårt eget land. Antisemittismens opprinnelse Jødefiendtligheten vi ser i dag, har lange historiske røtter. Nøkkelen til å eliminere hatet ligger nettopp i historien. Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur Andre årsaker til jødehat har vært at jødedommen har vært "mystisk" og en lukket religion.

Holocaust var det ultimate beviset på at jødehat fortsatt eksisterte. Kjøp Jødehat fra Cappelendamm Dette er sentral lesning for alle som ønsker å vite hvorfor jødene har blitt hatet og myrdet gjennom historien. Antisemittismens historie er lang og brutal og kulminerte med nazistenes industrielle utryddelse av seks millioner jøder. Stil i historie om andre verdenskrig, med fokus på jødehat og holocaust.

RELATERTE BØKER