Legehåndboka i akutt- og allmennmedisin

Legehåndboka i akutt- og allmennmedisin - Mashal Stanekzay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mashal Stanekzay
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Legehåndboka i akutt- og allmennmedisin.pdf
ISBN
4322859852687

BESKRIVELSE

Legehåndboka gir innføring i akutt- og allmennsykdommer. Målgruppen for denne boken er legestudenter og LIS 1 (tidligere kalt turnusleger). Boken kan også brukes av allmennleger, LIS 2, sykepleiere og annet helsepersonell i kontakt med pasienter. Legehåndboka skrevet kort og konsist. Første del av boken består av 13 kapitler og handler om symptomatologi og symptomdiagnose. Del 2, som har 12 kapitler og utgjør hoveddelen av boken, presenterer vanlige sykdommer og tilstander i akutt- og allmennmedisin. Alle sykdommer og tilstander i denne del av boken er beskrevet med definisjon, etiologi, symptomer, utredning og funn, differensial diagnose, tiltak og behandling, og komplikasjoner. Medisinsk hastetilstand som krever ØH-innleggelse, er merket med rødt flagg.

mars; Informasjon om kurset. Kurset består av et nettkurs med kursprøve som må bestås før det oppmøtebaserte kurset som har hovedvekt på praktiske ferdigheter, samtrening og kommunikasjon.

På denne siden kan du finne ut hva som skal til for å bli spesialist i allmennmedisin, relevante kurs og jobber, samt faglig informasjon for spesialister i akutt- og mottaksmedisin. Klinisk suicidologi for leger og psykologer som arbeider med barn og ungdom. Fra vurdering av selvmordsrisiko til behandling av kronisk suicidalitet.

RELATERTE BØKER