Manus om anus

Manus om anus - Kaveh Rashidi, Jonas Kinge Bergland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaveh Rashidi, Jonas Kinge Bergland
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Manus om anus.pdf
ISBN
1682042563383

BESKRIVELSE

«Manus om anus» belyser alt du vil vite, men ikke tør spørre om, når det gjelder kroppens (kanskje) viktigste organ. Har du noen gang sett blod på dopapiret, og blitt redd? Fundert på om stikkpiller skal inn med spiss eller butt ende først? Tenkt over hvorfor vi i det hele tatt trenger et eget hull for avføring? Eller er du rett og slett nysgjerrig på dette med analsex? Du er ikke alene. Manus om anus kaster lys over temaer du ikke ante at du ville vite mer om: Fra anusens evolusjonistiske oppstandelse, til analhygiene, analdød og anale funfacts. Visste du for eksempel at man i London på 1800-tallet blåste sigarettrøyk opp i anus for å gjenopplive druknede? Skrevet med snert og eleganse, tar denne boken oss med til kroppens mest tabubelagte område. Manus om anus er kunnskap og humor i skjønn forening. Forfatterne er begge fastleger. Kaveh Rashidi er fast spaltist i Tidsskrift for Den norske legeforening og paneldeltaker i TV2-programmet Helsekontrollen. Jonas Kinge Bergland er en av Norges fremste standup-komikere, blant annet som vinner av Komiprisen 2017.

Fastlegene Kaveh Rashidi og Jonas Kinge Bergland står bak boken «Manus om anus» og gir deg svar på alt det du ikke har turt å spørre om. K. Rashidi/J.

Forfatter og lege Kaveh Rashidi snakker med forfatter, lege og komiker Jonas Kinge Bergland om boka de har skrevet sammen: Manus om anus : om kroppens (kanskje) viktigste organ. Kaffe, te og kjeks Manus om anus kaster lys over temaer du ikke ante at du ville vite mer om: Fra anusens evolusjonistiske op… Legg eboken i handlekurven 210,- 210,- Veil.

RELATERTE BØKER