Til fots i Toscana

Til fots i Toscana - Tommy Sørbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommy Sørbø
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Til fots i Toscana.pdf
ISBN
9451939993093

BESKRIVELSE

Noen har sagt at Toscana er det nærmeste du kan komme paradisets hage. I denne boken skildrer Tommy Sørbø en vakker tur gjennom Toscana. Og under turen byr forfatteren på sine kunnskaper om kunsthistorie, kultur, filosofi, teologi og musikk. Turen går til fots fra landsby til landsby i det berømte vinområdet Chianti. Den starter i Firenze og går gjennom skoger, vinmarker, hager og olivenlunder, før den ender i Siena, en av verdens best bevarte middelalderbyer. Det fortelles om bordets og vinens gleder, og Tommy Sørbøs skildringer av byer og landskaper er like spekket av kunst og livskunst som av italiensk historie og kultur.

Og under turen byr forfatteren på sine kunnskaper om kunsthistorie, kultur, filosofi, teologi og musikk. Turen går til fots fra landsby til landsby i det berømt... Kjøp 'Til fots i Toscana, en vandrehistorie' av Tommy Sørbø fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er ikke mange steder som er vakrere om våren, og med en deilig varme store deler av året. Om våren kan f antastis ke Toscana oppleves på sykkel forbi en rekke vingårder, og vakre lavendel- og solsikkeåkre. ALPI APUANE: Ypperlig for fotturer, sykling, klatring og juving i spennende terreng - og veldig langt unna det tradisjonelle bildet av Toscana.

RELATERTE BØKER