Følelser og fornuft; tankefeltteknikker i praksis

Følelser og fornuft; tankefeltteknikker i praksis - Mats Uldal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Uldal
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Følelser og fornuft; tankefeltteknikker i praksis.pdf
ISBN
7343970094618

BESKRIVELSE

Tankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger!

Pris kr 332 (spar kr 47). Bla i boka. Kjøp 'Følelser og fornuft, tankefeltteknikker i praksis' av Mats Uldal fra Norges raskeste nettbokhandel.

På bokas smussomslag står det at tankefeltteknikker er "en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. Kjøp Følelser og fornuft fra Bokklubber Tankefeltteknikker er en enkel behandlingsmetode mot følelsesmessige problemer. Ved å banke lett med fingertuppene på spesielle punkter langs kroppens energibaner, kan du fjerne blokkeringer i energisystemet ditt og skape sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Kjøp Følelser og fornuft fra Bokklubber Tankefeltteknikker er en enkel behandlingsmetode mot følelsesmessige problemer.

RELATERTE BØKER