Øyas hemmelighet

Øyas hemmelighet - Patricia Wilson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patricia Wilson
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Øyas hemmelighet.pdf
ISBN
9402582993268

BESKRIVELSE

Øyas hemmelighet historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig - en fortelling om grusomheter, om mot og om hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte barna sine. Og det er fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner.Det hele begynte ved solnedgang 14. september 1943 ...Hele livet har Angie vært nysgjerrig på morens hemmelige fortid. Når hun nå er i gang med å planlegge bryllupet, har hun en sterk trang til å besøke den avsidesliggende landsbyen på Kreta der moren hennes vokste opp.Angies gamle bestemor tar imot henne med åpne armer. Tiden er inne for å lette sitt hjerte og fortelle den historien som hun ellers ville ha tatt med seg i graven.En bok for alle som likte Helenas hemmelighet av Lucinda Riley og Når sypressene hvisker av Yvette Manessis Corporon.120.000 solgte eksemplarer i Storbritannia

Når hun nå er i gang med å planlegge bryllupet, har hun en sterk trang til... Øyas hemmelighet historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig - en fortelling om grusomheter, om mot og om hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte barna sine. Og det er fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner. Kjøp Miss Peregrine og øyas hemmelighet fra Bokklubber Ransom Riggs vokste opp i Florida, men bor nå i Los Angeles, California.

Og det er fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner. Øyas hemmelighet historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig - en fortelling om grusomheter, om mot og om hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte barna sine. Og det er fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sam... Øyas hemmelighet historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig - en fortelling om grusomheter, om mot og om hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte barna sine.

RELATERTE BØKER