Barne- og ungdomspsykiatri

Barne- og ungdomspsykiatri - Søren Hertz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Søren Hertz
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Barne- og ungdomspsykiatri.pdf
ISBN
7365097061850

BESKRIVELSE

Barne- og ungdomspsykiatri er en bok om uante muligheter for utvikling hos barn og ungdom.Barn og ungdommer kommer av mange grunner opp i fastlåste situasjoner der de kan ha behov for støtte til å finne en vei videre i livet sitt. Det som umiddelbart virker problemfylt, vanskelig å hanskes med, mangelfullt eller sykt, kan oppfattes som en invitasjon ? en invitasjon til omgivelsene om nysgjerrig og kreativt å forholde seg til hvordan man best kan bidra til å utvikle det uante.Barne- og ungdomspsykiatri tar utgangspunkt i moderne hjerneforskning, utviklingspsykologi og forskning i barns motstandskraft, som kombineres med forfatterens egne erfaringer fra mange års arbeid med undersøkelse og behandling av barn og ungdommer. På bakgrunn av dette introduserer boken nye perspektiver på betydningen av å skape konstruktive kontekster for undersøkelses- og behandlingsarbeid. Dette gir seg også utslag i nye perspektiver på spesialpedagogikk.

Tiltak for leger i spesialisering og etterutdanning. Turnusfysioterapeuter kan få godkjent inntil 8 ukers fravær på grunn av covid-19. Ivaretakelse av pasientavtaler ved BUP i forbindelse med Covid - 19/Coronavirus.

Pasienter og foresatte som skal møte fysisk blir kontaktet dagen før og kartlagt i forhold til smitterisiko. Arbeidsrettslige spørsmål og svar for helsepersonell som ønsker å jobbe ekstra i helsesektoren. Søknad om lisens eller autorisasjon for å kunne bidra under koronapandemien.

RELATERTE BØKER