Kniv

Kniv - Jo Nesbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Kniv.pdf
ISBN
2183795375467

BESKRIVELSE

Harry Hole har mistet alt. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut, han har mistet jobben på Politihøgskolen, men får, som avdanket legende, aller nådigst jobbe som papirflytter på Politihuset. Når han tror det ikke er mer å tape, starter han en ensom jakt på en gammel fiende. Harry stilles overfor to valg: å gå under med en gang. Eller å reise seg og gå under senere. Kan hevntørsten redde Harry?

Håkon var den ene maskoten for de olympiske vinterleker på Lillehammer i 1994. Kniven var utstilt på "Norway House" under de olympiske vinterleker i Nagano i 1998.

Moderne kniver består normalt av knivblad og skaft. Bladet blir utført i hardt eller rustfritt stål eller av bløtt stål laminert med eggstål. Light My Fire FireKnife BIO Sandy Green Kniv som også fungerer som tennstål Light My Fire FireKnife BIO Sandy Green Kniv som også fungerer som tennstål Ukens Topp produkter.

RELATERTE BØKER