Gruppen

Gruppen - Mary McCarthy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary McCarthy
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Gruppen.pdf
ISBN
8553173046992

BESKRIVELSE

Åtte unge kvinner uteksamineres fra eksklusive Vassar College i 1930-tallets New York. De er ulike, men de er smarte, ambisiøse og de har bestemt seg for å gjøre alt det mødrene deres ikke gjorde: Få en karriere, gifte seg av kjærlighet, engasjere seg politisk og alltid være venner. Virkeligheten - mannens verden - møter dem med et brak. For de forventes å gifte seg med Den Rette. Og hvem er han? Gruppen gir en ramsalt beskrivelse av hvordan de åtte venninnene på ulikt vis tvinges som koner og mødre inn i små og ufrie liv. Gruppen utkom i 1963, solgte fem millioner eksemplarer og lå på New York Times¿ bestselgerliste i to år. Boken er like skarp, aktuell og underholdende i dag og det er ingen overdrivelse å kalle Gruppen for selve urkilden til skildringen av unge urbane kvinners strev med sex, relasjoner og karriere.

FH Gruppen AS har i løpet av sine 12 år blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Telemarkhytter og Nordlyshytter har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Gjermundshaug Gruppen AS.

Samtidig er vi opptatt av å være framoverlente, og følger nøye med i den rivende utviklingen bransjen vår er i. LOS Gruppen består av en samling selskaper, med LOS Elektro, LOS Marine og LOS Cable Solutions i front. Vi er totalleverandør av elkraft- og elektroinstallasjon og skipsservice. Et antall personer som utgjør et fellesskap, blant annet ved at forholdet mellom dem er forholdsvis velregulert.

RELATERTE BØKER