Kreative bord!; 163 gode ideer til borddekking - gjennom hele året!

Kreative bord!; 163 gode ideer til borddekking - gjennom hele året! - Marianne De Bourg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne De Bourg
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Kreative bord!; 163 gode ideer til borddekking - gjennom hele året!.pdf
ISBN
4129158331580

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg som vil ønske gjestene velkommen med et personlig og kreativt bord. Ideene er enkle og gjennomførbare og de er hverken kostbare eller vanskelig. Du får ideer på alt fra bordkort med knapper, fat av eggekartong, en beiset bordplanke som dekor til en forførende drink til det romantiske bordet. Bruk ideene du får her eller dekk bordet i akkurat den fargen og stilen du liker ved å bytte ut materialene og fargene. Her får du 150 unike ideer.Se utdrag fra boken her: Kreative bord >

BORDDEKKING INSPIRASJON. Sommerbord ved sjøen Inspirasjon: Borddekking til.....jentenes konfirmasjon! ...

Bruk ideene du får her eller dekk bordet i akkurat den fargen og stilen du ... Kjøp Kreative bord fra Bokklubber Kreativ borddekking hele året! Her får du 163 gode ideer til borddekking fra Marianne de Bourg. En inspirerende samling oppskrifter, tips og triks som gir små og store måltider et ekstra løft.

RELATERTE BØKER