Mobbeatferd i barnehagen

Mobbeatferd i barnehagen - Ella Cosmovici Idsøe, Pål Roland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ella Cosmovici Idsøe, Pål Roland
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Mobbeatferd i barnehagen.pdf
ISBN
6765306474384

BESKRIVELSE

Mobbing starter allerede i barnehagen. Det er viktig at en tidlig greier å identifisere barn som utsettes for vedvarende negative handlinger i barnegruppen, og som har problemer med å forsvare seg mot dette. Den nye Rammeplan for barnehage har mobbing som et prioritert tema. Barnehagene trenger kunnskap og handlingskompetanse for å forebygge og håndtere krenkelser og mobbing i tidlig alder.I denne boken presenteres forskningsbasert kunnskap på en konkret og handlingsrettet måte for studenter, pedagoger og andre voksne som jobber i barnehagen. Her gis praktiske eksempler på hva mobbing er i denne alderen, hvordan det kommer til syne i barnegruppen, og hvordan det kan utvikle seg over tid. Videre gis det en oversikt over forebyggingsstrategier konkrete aktiviteter om hvordan man identifiserer og endrer uønsket negativ atferd i barnegruppen tiltak for å bygge sosiale ferdigheter implementeringsplan i barnehagenSamtidig belyses viktigheten av et godt samarbeid mellom barnehagen, hjemmet og andre instanser.

Barnehagens Kjøp 'Mobbeatferd i barnehagen, temaforståelse - forebygging - tiltak' av Ella Cosmovici Idsøe fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202556129 Kap.

Det er viktig at en ... barnehagen, hvordan de ansatte styrkes i arbeidet mot mobbing og hvilke rutiner barnehagen har i arbeidet med forebygging av mobbing. ...

RELATERTE BØKER