På vandring med et esel i Cevennene

På vandring med et esel i Cevennene - Robert Louis Stevenson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Louis Stevenson
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
På vandring med et esel i Cevennene.pdf
ISBN
9681785848123

BESKRIVELSE

«For min egen del reiser jeg ikke for å komme noe sted, men for å vandre. Jeg reiser for reisens skyld.» Høsten 1878 er den unge skotske forfatteren Robert Louis Stevenson preget både av lungesykdom og kjærlighetssorg. Han bestemmer seg for å legge ut på vandring i den sørfranske fjellkjeden Cevennene, der klimaet skal være godt for både kropp og sjel.Dagboken fra turen blir til det som i dag regnes som en av friluftslitteraturens store klassikere. «På vandring med et esel i Cevennene» er først og fremst forfatterens betraktninger av naturen som omgir ham og menneskene han treffer underveis. Men den handler også om Stevensons eneste følgesvenn, det gjenstridige eselet Modestine, som han aldri helt makter å bli herre over. Hun gjør turen både tyngre og langsommere enn den ville vært uten henne, men blir likevel en viktig del av Stevensons liv de tolv dagene turen varer.

Men den handler også om Stevensons eneste følgesvenn, det gjenstridige eselet Modestine, som han aldri helt makter å bli herre over. På vandring uten esel i Cevennene I sin bok På vandring uten esel i Cevennene , er Alexander Leborg i løpende dialog med Stevenson, en av verdenslitteraturens største fortellere. Som Stevenson beskriver han det han ser og opplever langs landeveien og under sine stopp på klokt og entusiastisk vis.

Programinfo; Seriebeskrivelse. Hvor ofte har du ikke kjent på følelsen av at det var bøker du burde ha lest? Frykt ikke! Radioprogrammet Utakt har fått hjelp av forfatter og litteraturviter Janne Stigen Drangsholt. Kjøp På vandring med et esel i Cevennene fra Bokklubber Høsten 1878 er den unge skotske forfatteren Robert Louis Stevenson preget av både lungesykdom og kjærlighetssorg.

RELATERTE BØKER