Herre

Herre - Niels Fredrik Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Fredrik Dahl
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Herre.pdf
ISBN
8947442369661

BESKRIVELSE

Allerede som femtenåring forelsker Bernhard Herre seg hjelpeløst og ulykkelig i den lysende vakre Camilla Wergeland (senere Collett). Da Camilla og Johan Sebastian Welhaven innleder sin berømte og forbudte romanse, spiller Bernhard rollen som budbringer mellom de to, han blir en kjærlighetens medhjelper, en som bærer brev og beskjeder mellom dem og gjør hva han kan for å være begges fortrolige. I motsetning til Welhaven lykkes ikke Bernhard Herre i å bli en respektert mann i den nye norske embetsmannsstaten. Han faller ut av det gode selskap, familien degraderes sosialt, han prøver å skrive, og streifer rundt i skogen med bikkjene sine og et gevær. Han dør angivelig ved et vådeskudd ved Mellomkollen i Nordmarka i 1849. Herre er en suggerende roman om en merkelig trekanthistorie, om en mann som ikke holder ut seg selv, om erotisk besettelse og om å prøve å hente sitt lys fra andre.

Sneakers, eller joggesko, er et populært fritidsvalg. Stormberg har et stort utvalg av regnjakker, regnbukser og regntøy til herre. Vårt regntøy holder deg tørr selv i det norske uværet.

Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og indre benlengde. Kjøp treningstøy til herre hos XXL. Vi har gode priser på et stort utvalg treningstøy til herre.

RELATERTE BØKER