Salong Saratustra

Salong Saratustra - Bjørg Vik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Salong Saratustra.pdf
ISBN
8028100315987

BESKRIVELSE

Sara er frisør og innehaver av Salong Saratustra. Hit kommer unge og eldre kvinner, og en sjalu eks-mann. Her er ingen emner tabu, og en samtale i en frisørstol kan gi livet en helt ny retning.Bjørg Vik har tatt miljøet på kornet i et upretensiøst og morsomt stykke, som bl.a. byr på herlige roller for et par godt voksne kvinnelige skuespillere.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Zarathustra, eller Zoroaster eller Zoradascht (avestisk: Zaraθuštra, gresk: Ζωροάστρης - Zōroastrēs, persisk: زرتشت, kurdisk: Zerdeşt, زه رده شت) er en mytisk persisk person som er hovedpersonen i religionen zoroastrismen, som oppsto blant ariske folk som bodde i Iran mellom 1 000 og 500 f.Kr. .

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202201968 Kjøp Salong saratustra fra Cappelendamm Sara er frisør og innehaver av Salong Saratustra. Hit kommer unge og eldre kvinner, og en sjalu eks-mann.

RELATERTE BØKER