Skjulte dyp

Skjulte dyp - Arne Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Skjulte dyp.pdf
ISBN
5067512999130

BESKRIVELSE

Skjulte dyp er den femte boken i serien om A-gruppen.På et kummerlig kjøkken i en forstad sitter fem utvisningstruede afrikanere. Plutselig er de bare fire. En innbruddstyv tar seg inn i en leilighet, men finner ikke det han hadde ventet. En stank av forråtnelse og gamle minner feier inn over politiets A-gruppe. Kriminalinspektør Kerstin Holm blir personlig involvert. Mot sin vilje tvinges hun til å nærme seg sin egen, vonde fortid.

En innbruddstyv tar seg inn i en leilighet, men finner ikke det han hadde ventet. En stank av forråtnelse og gamle minner feier inn over politiets A-gruppe. Nabokona Hansine har alltid hatt et horn i siden til Sunniva.

Små hender hadde hun og. Det at hun hadde store flotte bryster og en veltrent kropp gjorde ikke akkurat kølla mindre stiv.

RELATERTE BØKER