Stella polaris

Stella polaris - Myriam H. Bjerkli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Myriam H. Bjerkli
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Stella polaris.pdf
ISBN
5556708130403

BESKRIVELSE

Samboerparet Stella og Aleksander er fanget i et forhold med mye krangel og alkohol. Og en dag da Stella skal hente sønnen deres i barnehagen har barnevernet vært der før henne. Full og desperat bestemmer Stella seg for å finne sønnen, og hun tar Aleksanders bil. Det er en avgjørelse som skal koste den lille familien dyrt. Ulykken hun forårsaker sender Aleksander i fengsel, og Stella selv i armene på en fremmed. Men hun er mor, og en mor gjør hva som helst for å få barnet sitt tilbake. Det ingen av dem vet, er at noen følger vaktsomt med på deres minste skritt ...

Du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt dersom du godtar dette. Stella Polaris was formed in 1985 by Merete Klingen and Per Spildra Borg. LIFE THEATRE Stella Polaris takes us back to ancient celebrations and previous rituals of human life.

Da Dagbladet konfronterer Stella Polaris-direktørene med historien til «Plutonas», er båten først ukjent for dem. Se ... HISTORIKK: v/H.

RELATERTE BØKER