Matforgiftning

Matforgiftning En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Matforgiftning.pdf
ISBN
5537467998311

BESKRIVELSE

Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er skrevet for studenter og alle som arbeider innen veterinærmedisin, helsefag, ernæring- og næringsmiddelfag samt næringsmiddelindustrien. Forfatterne gir en oversikt over smittsomme sykdommer som overføres gjennom mat og vann. De beskriver smittestoffene som kan føre til sykdommer, forklarer smitteveier og hvordan sykdom kan forebygges. Noen sentrale temaer i boka er: Hvilke symptomer gir mat- og vannbårne infeksjoner og forgiftninger? Hvordan finner vi smittekildene? Hvordan kan vi avsløre årsakene til at smittestoffene kommer i maten? Hva kan vi gjøre for å hindre uønsket vekst av bakterier og spredning av virus og parasitter? Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er også nyttig som oppslagsbok for alle som arbeider med helse, ernæringsproblematikk, næringsmidler og veterinærmedisin, og for enhver som vil behandle matvarer hygienisk forsvarlig, eller som har behov for bakgrunnsinformasjon når man selv er rammet av slike sykdommer.

Bakterien kan overleve og formere seg i matvarer og i miljø, og kan forekomme i store ... Om stafylokokkmatforgiftning. Staphylococcus aureus (gule stafylokokker) tilhører menneskets normalflora, men er også en vanlig årsak til lokal og systemisk infeksjon.

Tilstedeværelse av toksiner er en forutsetning for forgiftning og skiller symptomer og kliniske tegn fra vanlige infeksjoner.Toksiner er kjemiske stoffer som i lave konsentrasjoner er biologisk giftig og som er produsert av mikroorganismer som bakterier og virus. Ved matforgiftning med parasitter, kan sykdommen vare i uker til måneder. Omgangssyke og smitte Behandling.

RELATERTE BØKER