Menneskenes hjerter

Menneskenes hjerter - Tordis Ørjasæter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tordis Ørjasæter
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Menneskenes hjerter.pdf
ISBN
4959302618684

BESKRIVELSE

"Menneskenes hjerter" utkom 1993 og handler om Sigrid Undsets liv fra fødsel til død. Hennes store forfatterskap kan leses på mange av verdens språk, og i 1928 ble hun tildelt Nobelprisen i litteratur for sine middelalderromaner. Men i denne boken er det mennesket Sigrid Undset som står i sentrum, og Tordis Ørjasæter fører nye trekk til bildet av en betydelig og egenartet personlighet. Hennes viktigste kilder ved siden av Undsets egne selvbiografiske skrifter har vært brevsamlinger og samtaler med mennesker som har stått Sigrid Undset nær. Hver setning i denne boken er kildebelagt. Aldri har vi kommet den store forfatteren så tett inn på livet. Boken ble tildelt Brageprisen.

Å fortjene sine barns respekt er i virkeligheten foreldres største plikt. Foreldre | Respekt.

For det er ikke sant at fortiden bare er det som har vært. Fortid. «Menneskenes hjerter forandres aldeles intet i alle dager ...

RELATERTE BØKER