Sannheten i glasset

Sannheten i glasset - Niels Christian Geelmuyden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Christian Geelmuyden
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Sannheten i glasset.pdf
ISBN
9769221950365

BESKRIVELSE

En slående og velskrevet oppfølger til Sannheten på bordet - det du ikke får vite om maten din Vann, kaffe, melk og brus - vi drikker mange liter i året. Men hva er det egentlig vi drikker? Niels Christian Geelmuyden er tilbake med nye avsløringer. Denne gang tar han for seg flytende føde: vann, melk, saft, brus, kaffe, te, øl og vin. Han har gått i hælene på produsentene, leverandørene og ikke minst etatene som skal passe på at vi unngår det som er skadelig for oss. Vi tror på leverandørens merking og håper vi blir passet på av myndighetene. Slik er det dessverre ikke alltid. Her får vi vite den viktige sannheten! Niels Christian Geelmuyden avslører matindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold. Nå vet han hvor han finner de ekte, naturlige drikkene uten sminke, juks og helsefarlige tilsetninger. De som blir produsert med lite miljøbelastning og god dyrevelferd. Den kunnskapen deler han med leseren i denne velskrevne, veldokumenterte og viktige boka.

Merkelappene kommer fra kritisk hold, og er neppe ment som hedersbetegnelser. Sannheten i glasset Niels Christian Geelmuyden (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Med fjorårets suksess Sannheten på bordet og årets oppfølger Sannheten i glasset har Niels Christian Geelmuyden oppnådd status som helseguru og kostholdsprofet.. Merkelappene kommer fra kritisk hold, og er neppe ment som hedersbetegnelser. Sannheten i glasset Niels Christian Geelmuyden (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

RELATERTE BØKER