Stella polaris

Stella polaris - Myriam H. Bjerkli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Myriam H. Bjerkli
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Stella polaris.pdf
ISBN
2503336862383

BESKRIVELSE

Samboerparet Stella og Aleksander er fanget i et forhold med mye krangel og alkohol. Og en dag da Stella skal hente sønnen deres i barnehagen har barnevernet vært der før henne. Full og desperat bestemmer Stella seg for å finne sønnen, og hun tar Aleksanders bil. Det er en avgjørelse som skal koste den lille familien dyrt. Ulykken hun forårsaker sender Aleksander i fengsel, og Stella selv i armene på en fremmed. Men hun er mor, og en mor gjør hva som helst for å få barnet sitt tilbake. Det ingen av dem vet, er at noen følger vaktsomt med på deres minste skritt ...

Skipet var byggnummer 400 ved det svenske verftet Götaverken i Göteborg, og kjøpesummen var 4 692 511 norske kroner. Hun ble sjøsatt 11.

Nordstjernen - en stjerne i stjernebildet Lille bjørn; Stella Polaris (teater) - norsk friteatergruppe MY «Stella Polaris» (1927) - cruiseskip eid av Det Bergenske Dampskibsselskab (BDS) «Stella Polare» - polarskute Stella Polaris (film) - film fra 1993 av Knut Erik Jensen Operasjon Stella Polaris - kodenavn på evakueringen av spioner m.m ... [email protected] /+47 481 44 050 [email protected] /+47 908 69 392. WIPS CMS fra Seria.

RELATERTE BØKER