Svarte løgner

Svarte løgner - Jenny Micko | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Micko
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Svarte løgner.pdf
ISBN
2016084937398

BESKRIVELSE

Lotta må gå i nok et jammerlig teselskap. Men kvinnen som tar henne imot i Altonakjelleren, er alt annet enn en kjedelig sosietetskvinne ...Blanca får en kveld med den kjekke skuespilleren Christopher. Han tar henne med til teateret og viser henne alle husets bekvemmeligheter - og hemmeligheter ...«Får du hovedrollen?» spurte hun uten å snu seg. Likevel visste hun at Christopher sto rett bak henne. Luften ble tyngre å puste i. Hårene i nakken reiste seg, og hun fyltes av en brå lengsel. Hun ville at han skulle legge armene rundt henne, trekke henne inntil seg og kysse den tynne huden på halsen, der pulsen slo som besatt.

Pris kr 100 (spar kr 14). Se flere bøker fra Jenny Micko. Svarte løgner.

De bruker løgn til å snu en situasjon. Da erkjenner de en sannhet, men bruker en løgn til å snu situasjonene mot deg. Svarte løgner (Heftet) av forfatter Jenny Micko.

RELATERTE BØKER