Tore Renberg les Mikkjel Fønhus

Tore Renberg les Mikkjel Fønhus - Tore Renberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Renberg
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Tore Renberg les Mikkjel Fønhus.pdf
ISBN
3379970171927

BESKRIVELSE

Han fekk rykte som naturskildraren framfor nokon i norsk litteratur, og var ein av våre mest folkekjære forfattarar. Mikkjel Fønhus (1894-1973) gav ut bøker med opplag på fleire titusen, og titlar som Trollelgen og Der villmarka suser stod i alle norske bokhyller. Men så stilna det kring han. «Mikkjel ser ut til å vere klar over det sjølv: Han kunne dyr betre enn folk», skriv Tore Renberg, som no har lese Fønhus sine rovdyrromanar med ørneblikk. Kva er det så som openberrar seg i dei menneskefråvende skildringane og blodstenka bileta av naturens vald?

- «Troll-elgen» - den tittelen der, den husker du. Den er så rar, sier Renberg. Mikkjel Fønhus (1894-1973) gav ut bøker med opplag på fleire titusen, og titlar som Trollelgen og Der villmarka suser stod i alle norske bokhyller.

Renberg, Tore. Heftet / 2015 / Bokmål 169,-Mannen som elsket Yngve roman.

RELATERTE BØKER