Kvinnen i den hvite kimonoen

Kvinnen i den hvite kimonoen - Ana Johns | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ana Johns
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Kvinnen i den hvite kimonoen.pdf
ISBN
8384322910426

BESKRIVELSE

Inspirert av sin egen fars historie, tar forfatteren oss med på en spennende reise gjennom Japans historie og kultur. Japan, 1957: Sytten år gamle Naoko er på vei inn i et arrangert ekteskap som skal sikre familiens status i det tradisjonelle japanske samfunnet. Men Naoko har falt for en amerikansk soldat, en gaijin - og bringer skam over familien. Når det kommer for en dag at hun er blitt gravid, blir hun utstøtt og tvunget til å foreta et valg som får konsekvenser som vil skape bølger også i de neste generasjonene. USA, nåtid: Tori steller sin døende far og finner et brev som inneholder et fotografi av en kvinne i en hvit kimono. Hun bestemmer seg for å undersøke det som står i brevet, og legger ut på en reise som fører henne til en avsidesliggende landsby i Japan. Ana Johns har studert journalistikk og jobbet i reklamebransjen i mange år før hun bestemte seg for å bli forfatter. Kvinnen i den hvite kimonoen er under oversettelse til 17 språk, og den har ligget lenge på bestselgerlistene i Canada. Ana Johns bor i Indianapolis, USA.

Det er også et svært ubehagelig faktum at mange av de som drev slavehandel , eide skipene som fraktet slavene og som tjente sine enorme formuer, var jødiske handelsmenn . Krisen som tar livet av hvite kvinner på landsbygda i USA. I alle grupper av samfunnet lever den yngre generasjonen lenger enn den eldre.

Leservurderinger (0) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering. Nyeste ebøker.

RELATERTE BØKER