Operasjon Isbjørn

Operasjon Isbjørn - Eirik Wekre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Wekre
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
Operasjon Isbjørn.pdf
ISBN
6320958527179

BESKRIVELSE

En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Hege Tønnesen, i permisjon fra PST, får motvillig ansvaret for etterforskningen av en ny tragedie: I Rendalen er mor og datter brutalt henrettet og huset de bodde i nedbrent. Den mistenkte familiefaren er spesialsoldat i Hærens Jegerkommando, og han er sporløst forsvunnet. I den intense jakten på den mistenkte forstår Hege at hun blir sabotert, og at det dreier seg om en sak i en helt annen størrelsesorden. Innsikten skal bringe henne til Svalbard, og en voldsom og iskald kamp på liv og død. Eirik Wekre har skrevet en ny thriller om et storstilt anslag mot Norges sikkerhet.

«Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!» Sindre Hovdenakk, VG En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Hege Tønnesen, i permisjon fra PST, får motvillig ansvaret for etterforskningen av en ny tragedie: I Rendalen er mor og datter brutalt henrettet. Helikopterbilder fra isødet og en konfrontasjon mellom mann og isbjørn allerede etter få minutter: «Operasjon Arktis» er en tidvis gispende flott actionorientert barne- og ungdomsfilm. Operasjon isbjørn (2009) En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt.

Norsk Ukeblad 26. februar 1969 "Operasjon isbjørn" er en helt igjennom vitenskapelig virksomhet, men det betyr ikke at ikke deltakerne kan oppleve både farlige og spennende situasjoner under sin fredelige jakt i polarødet. En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt.

RELATERTE BØKER