Skjulestedet

Skjulestedet - Corrie Ten Boom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Corrie Ten Boom
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Skjulestedet.pdf
ISBN
7277960560261

BESKRIVELSE

Familien ten Boom bor i en fredelig småby i Holland. Så kommer krigen. Forfulgte og hjemløse mennesker finner veien til ten Booms dør, og med fare for eget liv prøver familien å hjelpe dem med hus, mat og penger. I februar 1944 blir familien ten Boom angitt, fengslet og sendt i konsentrasjonsleir. Da er hjemmet deres skjulested for seks flyktninger.Corrie og søsteren Betsi tilbringer store deler av 1944 i konsentrasjonsleir. De ser det som et kall fra Gud å være hans vitner mellom fangene og møter det vonde med godhet og kjærlighet, men dette er ingen lett oppgave. Boken er et nytt opptrykk av en populær klassiker.

Se bilder fra Anne Franks liv og opplev Anne Franks skjulested i menyen til høyre. Kjøp Skjulestedet fra Bokklubber På New York Times' bestselgerliste Seksten år gamle Noa er forvist fra hjemmet sitt i Nederland etter at hun ble gravid med en tysk soldat og tvunget til å gi fra seg barnet. Hun bor på et lite rom i stasjonsbygningen på en jernbanestasjon som hun vasker for å få penger til å overleve. Kjøp Skjulestedet ; Avskjeden fra Norske serier Mye har skjedd på Rudningen siden Gamle-Hannah regjerte og Hundeguten var del av bygdelivet, men mye er fortsatt det samme.

Kjøp boken Skjulestedet av Corrie Ten Boom (ISBN 9788252002829) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER