Toner fra en celle

Toner fra en celle - Bente Mari Mortensen, Venja Ruud Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Mari Mortensen, Venja Ruud Nilsen
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Toner fra en celle.pdf
ISBN
6823144403474

BESKRIVELSE

Boken gir et innblikk i musikktilbudet knyttet til Bretveit fengsel og forvaringsanstalt. Forfatterne reflekterer rundt en 20 år langt musikkpedagogisk og musikkterapeutisk arbeid. Boken handler blant annet om kvinner som er brakt til taushet, og om de innsattes rett til å fortelle og eie sin egen historie. Det er ti låter samlet på en CD med tekst akkorder og noter til.

kr 249,00. Musikkterapiboken - Toner fra en Celle - har fått en aldri så liten omtale i kriminalomsorgen. Er du nysgjerrig? Les litt her! Se også kommentarfeltet for mer! Venja Ruud Nilsens (t.v.) og Bente Marie Mortensens årelange musikkterapeutiske arbeid i Bredtveit fengsel og forvaringsanstalt for kvinner er blitt til bok. Boken gir et innblikk i musikktilbudet knyttet til Bretveit fengsel og forvaringsanstalt.

Kategorier: Lærebøker, Litteratur. Musikalske historier fra arbeid tilknyttet Bredtveit fengsel og forvaringsantalt.

RELATERTE BØKER