Vorstehhunder

Vorstehhunder Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Vorstehhunder.pdf
ISBN
1171453072668

BESKRIVELSE

Tun Forlags håndbokserie om hunderaser er ideell for deg som ønsker mer informasjon om en bestemt hunderase. Alle bøkene er på 64 sider og er skrevet i samarbeid med veterinærer, oppdrettere og dommere som har lang erfaring med rasene. Bøkene er oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Inger Handegård. Bøkene tar for seg rasebeskrivelse og historikk, fôring og oppdragelse, trening, jakt for de aktuelle rasene, ettersøk, konkurranser, helse og oppdrett.

I boka finner du alt du trenger å vite om vorstehhunder, alt fra rasebeskrivelse, historie, informasjon om stell, fôring, trening, jakt og prøver, og litt.. Rasen er en krysning mellom basset hound og lokale vorstehhunder, og er mest vanlig i Østerrike og Tyskland, men også her i Norge øker rasens popularitet. Hunden berømmes for sine utmerkede jaktegenskaper, som passer godt inn i norsk jaktterreng: Dens gode luktesans og store jaktlyst gjør den i stand til å følge selv gamle spor i krevende terreng Vorstehhunder en håndbok for kjøp, stell, fôring, oppdragelse, trening, jakt, ettersøk, prøver, helse, oppdrett og utstilling.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Vorstehhunder fra Tanum Tun Forlags håndbokserie om hunderaser er ideell for deg som ønsker mer informasjon om en bestemt hunderase.

RELATERTE BØKER