Muntre fortellinger

Muntre fortellinger - Karstein Stene | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karstein Stene
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Muntre fortellinger.pdf
ISBN
9343515321596

BESKRIVELSE

Nok en gang har malermester og humorist Karstein Stene (f. 1934) utgitt en samling av muntre fortellinger. Boken har tre hovedkapitler. SVALBARD Stene arbeidet 10 år på Svalbard i et miljø hvor gode historier var daglig kost. Mange av dem kan i dag virke helt absurde. FASTLANDET «Strilelandet», distriktene nord for Bergen, hadde i forfatterens barndom en befolkning som ikke var helt A-4, målt med dagens øyne. De gode replikkene satt løst. Det samme gjaldt i malerfaget, håndverket Stene gjorde til sitt levebrød. FORSVARET Som tropp- og kompanisjef i infanteribataljoner på Vestlandet og i Nord-Norge opplevde Karstein Stene et persongalleri av de sjeldne, og situasjoner man i dag knapt kan tro er sant.

I verket «Barna i skogen» kan man ved første øyekast tro at det er et Munch-bilde. Thorbjørn Egner (født 12. desember 1912 i Oslo, død 24.

1934) utgitt en samling av muntre fortellinger. Boken har tre hovedkapitler.

RELATERTE BØKER